2021-06-14

Yaz dönemi staj ödevleri başvuruları



Yaz dönemi staj ödevi yapacak arkadaşların dikkatine:
 
Yaz döneminde staj ödevi yapacaklarına dair dilekçe yazıp (staj türü ve gün sayısının belirtildiği) fotoğrafını çekip
akarakoca@nku.edu.tr
kcan@nku.edu.tr
kubrasolak@nku.edu.tr
adreslerinin üçüne de mail atmaları gerekmektedir. Staj türü ve gün sayısını belirlerken önceden yaptıkları stajları düşünüp ona göre bilgileri doğru yazmalıdırlar. Öğrenci işlerinden önceki staj bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.
Stajlar 30+30 şeklinde yapılmaktadır. Yalnızca ilk stajını 20 gün yapmış olanlar 40 gün staj ödevi alabilirler. Bunun dışında ödev süresi 30 gün olmalıdır.
Bu bilgilere ek olarak aşağıdaki bilgileri de göz önüne alıp staj başvurularınızı yapmalısınız.
 
1- Öğrenci, yaz okulunda ders alacaksa firma stajlarını 9 Ağustos tarihine kadar yapabilir. Aynı şekilde ödev olarak aldığı stajları da yaz okulu yapacaksa eğer 9 Ağustos'a kadar teslim etmelidir.
 
2- Yaz okulunun tamamlanmasının ardından mezuniyet için sadece eksik stajı kalan öğrenciler staj başlangıç tarihlerine tabi olmaksızın istedikleri zaman kalan stajlarını yapabilirler. Mezuniyet için sadece stajı kalan öğrencilerin ders kaydı yenilemelerine ve harç ödemelerine gerek yoktur.
 
3- Sadece ödev şeklinde staj yapacak öğrenciler yaz okulunda ders alacaksa eğer 9 Ağustos'a kadar teslim etmek koşuluyla 40 güne kadar 1 ödev, 40 günden fazla staj için 2 ödev alarak stajlarını tamamlayabilirler.